Merci Iljooo: gelegenheidsomnium met klinkende namen én feest

© Kramon
© Kramon

‘Merci Iljooo’, het afscheidsfeest voor Iljo Keisse op donderdag 24 november in het Kuipke, wordt een avondvullend spektakel met een flinke portie koers in een feestelijke sfeer. Zwaai Iljo mee uit en bestel vanaf nu je tickets!

De Keizer van het Kuipke hangt op die 24e november zijn fiets aan de haak. Uiteraard staat Iljo zelf centraal op deze feestavond, maar ook tal van collega’s uit het peloton. Iljo nodigt immers zelf huidige en voormalige helden van de piste en de weg uit, waaronder al zeker zijn protégé en kersvers Vuelta-winnaar Remco Evenepoel en Mark Cavendish, meermaals partner in crime van Keisse op de Lotto Zesdaagse. Een aantal renners rijden met of tegen Iljo een spectaculair omnium: een dernyrace, afvallingskoers, scratch, puntenkoers en 500m sprint.

Met die aanwezige gasten en zijn fans wordt ook op het leven en de carrière van Iljo teruggeblikt in een show met beelden uit de oude doos en muziek. Naast een topsportavond, wordt Merci Iljooo ook een feestavond. Het middenplein van het Kuipke wordt voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘Café De Karper’ en de avond eindigt met een spetterende afterparty.

Kortom, de toeschouwer krijgt een flinke portie topsport, met een saus van entertainment en ambiance eroverheen. Een heerlijk menu voor de fans van Iljo, de zesdaagse en het pistewielrennen.

Wie dat niet wil missen, kan vanaf nu tickets bestellen. De avond start rond 20u, vanaf 23u begint de afterparty.

Deel dit bericht